De gevel van je bouwproject bepaalt grotendeels het aanzicht. Delft profielen heeft voor elke gevel een passende oplossing. Naast de in huis geproduceerde ongeïsoleerde gevelprofielen, leveren we ook binnendozen en sandwichpanelen. Met deze verschillende opties en de mogelijkheid voor maatwerk, zijn we jouw ideale partner voor ieder project.

 

Alle soorten en maten

Ontdek de unieke visuele en functionele eigenschappen van de gevelprofielen. Verschillende golfplaten, trapeziumplaten, binnendozen en sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in diverse coatings, kleuren en diktes. Bij bestelling kun je de gewenste afmetingen tot op de millimeter doorgeven! Bekijk de productspecificaties voor de gedetailleerde informatie. 

We vinden het fantastisch als we je kunnen helpen bij een goede keuze voor je wand- en geveloplossing.

 

Persoonlijk advies

We begrijpen wat jouw uitdaging is, omdat we net als jij professionals zijn in ons vak. De meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders. Dat hebben we in de afgelopen jaren vaak gezien.

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet op de site staat? Of wil je doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel direct een van onze adviseurs, samen nemen we de verschillende opties door!