Delft Profielen bv is lid van de MDG (vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen). De doelstelling van de vereniging is het behartigen van de collectieve en branchespecifieke belangen van haar leden. Daarnaast streeft MDG-net ernaar de kwaliteit van de dak- en gevelbranche op een hoger niveau te brengen, o.a. door het uitbrengen van een richtlijn.

 

De ‘Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken’ voegt kwaliteit toe aan de bouwkolom en zorgt voor een professionele uitstraling van de vele verwerkende bedrijven die op het gebied van dak- en gevelbeplating actief zijn.

 

Kwaliteitsrichtlijn

De vereniging MDG-net heeft zich onder andere ten doel gesteld om de kwaliteit van de dak- en gevelbranche te verbeteren. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verder optimaliseren en uitbrengen van de ‘Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken’.

Voor opdrachtgevers, architecten en voorschrijvers levert deze Kwaliteitsrichtlijn veel voordelen op bij de realisatie van een metaalbouwproject. Deze voordelen staan hieronder voor je op een rij.
 

De voordelen van de kwaliteitsrichtlijn:

  • Met de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken heb je vooraf een duidelijk beeld wat de kwaliteit van het geleverde product is.
  • Vertaal je het Bouwbesluit in je metaalbouwproject.
  • Heb je een praktische handleiding met technische informatie (inclusief detailleringen).
  • Zorg je voor duidelijkheid in het bouwproces.
  • Bij voorschrijving van de Kwaliteitsrichtlijn heb je een contractueel bindend document.