Delft Profielen produceert stalen profielplaten voor daken en gevels. Dat is waarschijnlijk geen verrassing voor u. Maar heeft u ook al ontdekt dat tientallen professionele bouwers, montagebedrijven, constructeurs en engineers ons blind vertrouwen? Voor ieder project vinden we samen de juiste oplossing. Ook zakendoen met Delft Profielen? Ontmoet uw adviseur!

 

Kwaliteitsrichtlijn MDG

Delft Profielen is lid van MDG, de branchevereniging voor leveranciers van metalen dak- en gevelbeplating. Bij dit lidmaatschap hoort een bindende kwaliteitsrichtlijn. Hierin is vastgelegd dat we alleen topkwaliteit producten afleveren. Duidelijk toch?

 

Duurzaamheid en certificate

De productieomgeving van Delft Profielen is ingericht met de meest geavanceerde en energiezuinige machines. Ook het bedrijfsgebouw heeft de hoogste normering. U kunt het verifiëren via de certificaten: Delft Profielen heeft de certificaten BES 6001ISO 9001:2015, NEN-EN-ISO 14001:2015 en het Conformiteitscertificaat volgens de NEN-EN 1090-1:2009/A1:2011. Kortom: Delft Profielen is uw betrouwbare partner die levert volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Lees het artikel uit de BIK over Delft Profielen.

Volg de laatste ontwikkelingen op onze Linkedin pagina:
 Delft Profielen