Passie voor uw profiel

Team Delft Profielen heeft passie voor het vak. We gaan voor het beste resultaat, en daarvoor is passie voor het vak van groot belang. Ons team is enthousiast en gemotiveerd, en dat is wat u als klant zeker merkt. Het draait bij Delft Profielen dan ook volledig om de service voor onze klanten. We denken én doen graag met u mee en leveren altijd maatwerk. Want we weten dat iedere klant een ander profiel heeft, met verschillende wensen en behoeften. Wij hebben passie voor uw profiel!

 

Dit is wat we doen

Waarschijnlijk verrast het u niet dat Delft Profielen stalen profielplaten produceert voor daken, gevels en vloeren. Maar door de jaren heen hebben we blind vertrouwen gekregen van tientallen professionele bouwers, montagebedrijven, constructeurs en engineers. En daar zijn we trots op. Voor ieder project denken we graag met u mee en gaan we voor de juiste oplossing op maat.

Ook zakendoen met Delft Profielen? Ontmoet uw adviseur!

 

Kwaliteitsrichtlijn MDG-NET

MDG-NET is de branchevereniging voor leveranciers van metalen dak- en gevelbeplating. Delft Profielen is lid van deze vereniging en bij dit lidmaatschap hoort een bindende kwaliteitsrichtlijn. In deze richtlijnen is vastgelegd dat we alleen producten afleveren van topkwaliteit. Dat is duidelijk, toch?

 

Duurzaamheid en certificatie

Binnen Delft Profielen produceren we met de meest geavanceerde en energiezuinige machines. Bovendien heeft ons gebouw de hoogste normering. Delft Profielen is uw betrouwbare partner die levert volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. U kunt dit verifiëren via de volgende certificaten waar wij over beschikken:

Lees het artikel uit de BIK over Delft Profielen.

Volg de laatste ontwikkelingen op onze sociale kanalen: