Welke dakbeplating past bij jouw vraagstuk? We kijken samen wat het beste past, want natuurlijk hebben we dakplaten in alle soorten en maten, inclusief diverse toebehoren. Aan de hand van overspanning, belasting en uitstraling komen we samen tot een mooie oplossing.

 

Dakplaten zijn stalen profielplaten speciaal gemaakt voor gebruik op daken. Er zijn diverse profileringen te verkrijgen. Van trapezium profiel tot de vertrouwde golfprofilering. Er zijn mogelijkheden voor hellend en plat dak. Dakplaten zijn geschikt voor bedrijfsgebouwen en agrarische gebouwen. Voor de sector agrarisch hebben we dakplaten met een speciale coating die bestand is tegen ammoniakdampen. De prijs van dakplaten wordt berekend aan de hand van aantal m2, de profilering, de coating en de lengtes van de panelen. Wilt u snel een prijs van dakplaten per m2? Neem contact op voor een offerte!

 

 

Productie op maat

De verschillende damwand dakplaten en geïsoleerde dakpanelen zijn geproduceerd volgens de laatste normen voor veiligheid, duurzaamheid en efficiency. Iedere oplossing bied je de mogelijkheid om naar wens vorm te geven, te plannen en te monteren. Voor maatwerk kun je bij Delft Profielen terecht.

 

Geïsoleerde dakpanelen

Geïsoleerde dakplaten zijn de juiste keuze voor uw gebouw. Of de bestemming utiliteit of agrarisch is, met dakplaten die geïsoleerd zijn heeft u altijd voordeel. De buitenplaat is in vrijwel elke kleur leverbaar. Afhankelijk van het type coating kan de garantie van dakplaten met isolatie oplopen tot maar liefst 40 jaar! Geïsoleerde dakpanelen zijn onderhoudsvrij. De binnenzijde van het paneel is voorzien van een strakke aluminium folie zonder profilering. Optioneel zijn dakplaten met isolatie ook leverbaar in een EKO B versie. Dit is de B-S2-D0 uitvoering die voldoet aan de brandeisen zoals beschreven in het bouwbesluit. Dus wat u wilt is bij ons leverbaar. De klant is koning.

 

Metalen dakplaten

Metalen dakplaten zijn ideaal voor het bouwen van agrarische gebouwen en utiliteitsgebouwen voor bedrijven. Afhankelijk van het profiel kunnen stalen dakplaten grote belastbaarheid aan. Dak profielplaten zijn in vrijwel elk denkbare kleur leverbaar. Afhankelijke van het type zijn metalen dakplaten geschikt voor een plat en hellend dak. We produceren alle bestellingen op maat. Indien gewenst wordt het geleverd op de afgesproken tijd bij u op locatie. Want afspraak is afspraak.
Heeft u dak profielplaten nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

 

Jouw project is uniek

Jij bent een professional. Wij ook. Daarom begrijpen we dat je een uitstekend antwoord wilt op jouw uitdaging. Want de meest efficiënte en kosteneffectieve mogelijkheid is voor ieder project anders.

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet op de site staat? Of wil je doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel ons. Onze vaste adviseurs nemen de opties met je door.