Geïsoleerde dakpanelen

Geïsoleerde dakplaten zijn de juiste keuze voor uw gebouw. Of de bestemming utiliteit of agrarisch is, met dakplaten die geïsoleerd zijn heeft u altijd voordeel. De buitenplaat is in vrijwel elke kleur leverbaar. Afhankelijk van het type coating kan de garantie van dakplaten met isolatie oplopen tot maar liefst 40 jaar! Geïsoleerde dakpanelen zijn onderhoudsvrij. De binnenzijde van het paneel is voorzien van een strakke aluminium folie zonder profilering. Optioneel zijn dakplaten met isolatie ook leverbaar in een EKO B versie. Dit is de B-S2-D0 uitvoering die voldoet aan de brandeisen zoals beschreven in het bouwbesluit.

 

var mm
1100 mm

Sandwich dakpanelen

Sandwich dakpanelen speciaal gemaakt voor gebruik op daken. Het verschil met wandpanelen is de profilering. Daardoor kunnen dakplaten een hogere overspanningsbelasting aan dan wandpanelen. Er zijn diverse profileringen te verkrijgen. Van 3 kroons trapezium tot de vertrouwde golfprofilering. Er zijn mogelijkheden voor hellend en plat dak.


Dakplaten zijn geschikt voor bedrijfsgebouwen en agrarische gebouwen. Voor de sector agrarisch hebben we dakplaten met  een speciale coating die bestand is tegen ammoniakdampen.De prijs van dakplaten wordt berekend aan de hand van aantal m2, de profilering, de coating en de lengtes van de panelen. Wilt u snel een prijs van dakplaten per m2? Neem contact op voor een snelle offerte!