Welke dakbeplating past bij uw vraagstuk? We kijken samen wat het beste past, want natuurlijk hebben we dakplaten in alle soorten en maten, inclusief diverse toebehoren. Aan de hand van overspanning, belasting en uitstraling komen we samen tot een mooie oplossing.

 

Dakplaten zijn stalen profielplaten speciaal gemaakt voor gebruik op daken. Er zijn diverse profileringen te verkrijgen. Van trapezium profiel tot de vertrouwde golfprofilering. Er zijn mogelijkheden voor hellend en plat dak. Dakplaten zijn geschikt voor bedrijfsgebouwen en agrarische gebouwen. Voor de sector agrarisch hebben we dakplaten met een speciale coating die bestand is tegen ammoniakdampen. De prijs van dakplaten wordt berekend aan de hand van aantal m2, de profilering, de coating en de lengtes van de platen. Wilt u snel een prijs van dakplaten per m2? Neem contact op voor een offerte!

 

 

Productie op maat

De verschillende damwand dakplaten worden geproduceerd volgens de laatste normen voor veiligheid, duurzaamheid en efficiency. Iedere oplossing biedt u de mogelijkheid om naar wens vorm te geven, te plannen en te monteren. Voor maatwerk kunt u bij Delft Profielen terecht.

 

Uw project is uniek

U bent een professional. Wij ook. Daarom begrijpen we dat u een uitstekend antwoord wilt op uw uitdaging. Want de meest efficiënte en kosteneffectieve mogelijkheid is voor ieder project anders.

Bent u op zoek naar iets specifieks dat niet op de website staat? Of wilt u doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel ons. Onze vaste adviseurs nemen de opties graag met u door.