Gevelplaten zijn speciaal gemaakt voor wanden en gevels. Door de grote keus in profileringen en kleuren is de uitstraling van uw pand in grote mate naar uw smaak aan te passen. Gevelplaten zijn in grote lengtes te bestellen zodat uw gevel naadloos gemonteerd kan worden. Gevelbeplating wordt gemaakt van hoogwaardig staal met een sterke coating zodat het wind en weerbestendig is.‚Äč

 

De prijs van gevelplaten wordt berekend aan de hand van de profilering, de lengtes en het aantal m2. Dakplaat prijzen per m2 zijn aan te vragen bij onze medewerkers. Wil u snel een gevelplaten prijs per m2? Wij kunnen snel schakelen.
Neem contact met ons op!  

 

Geïsoleerde gevelplaten

Geïsoleerde gevelplaten zijn de juiste keuze voor uw gebouw. Of de bestemming utiliteit of agrarisch is, met geïsoleerd gevelpanelen heeft u altijd voordeel. De buitenplaat is in vrijwel elke kleur leverbaar. Afhankelijk van het type coating kan de garantie van dakplaten met isolatie oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gevelplaten met isolatie zijn uit voorraad leverbaar. En we produceren uiteraard bestellingen op maat. Wilt u snel gevelplaten met isolatie bestellen? Neem contact op met onze medewerkers en wij sturen zo snel mogelijk een offerte.

 

Metalen gevelbeplating

Metalen gevelplaten, ook wel damwand gevelplaten genoemd, zijn uitermate geschikt voor bekleding van bedrijfsgevels en agrarische schuren en stallen. Profielplaten zijn in vrijwel elke kleur leverbaar. Afhankelijk van het type coating kan de garantie van dakplaten met isolatie oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gevelprofielplaten worden gemaakt van staal en zijn in grote lengtes leverbaar. Zo kan ook uw gebouw naadloos gemonteerd worden. Wilt u meer informatie over stalen gevelplaten? Of heeft u snel een prijs per m2 voor metalen gevelplaten nodig? Bel direct. Door onze korte lijnen staat er altijd een gespecialiseerde medewerker voor u klaar.

 

Alle soorten en maten

Ontdek de unieke visuele en functionele eigenschappen van de gevelprofielen. Verschillende golfplaten, trapeziumplaten, binnendozen en sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in diverse coatings, kleuren en diktes. Bij bestelling kun je de gewenste afmetingen tot op de millimeter doorgeven! Bekijk de productspecificaties voor de gedetailleerde informatie. 

We vinden het fantastisch als we je kunnen helpen bij een goede keuze voor je wand- en geveloplossing.

 

Persoonlijk advies

We begrijpen wat jouw uitdaging is, omdat we net als jij professionals zijn in ons vak. De meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders. Dat hebben we in de afgelopen jaren vaak gezien.

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet op de site staat? Of wil je doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel direct een van onze adviseurs, samen nemen we de verschillende opties door!