Gevelplaten zijn speciaal gemaakt voor wanden en gevels. Door de grote keus in profileringen en kleuren is de uitstraling van uw pand in grote mate naar uw smaak aan te passen. Gevelplaten zijn in grote lengtes te bestellen zodat uw gevel naadloos gemonteerd kan worden. Gevelbeplating wordt gemaakt van hoogwaardig staal met een sterke coating zodat het wind- en weerbestendig is.‚Äč

 

De prijs van gevelplaten wordt berekend aan de hand van de profilering, de lengtes en het aantal m2. Wilt u snel een gevelplaten prijs per m2? Neem contact met ons op! Wij kunnen snel schakelen.

 

Metalen gevelbeplating

Metalen gevelplaten, ook wel damwand gevelplaten genoemd, zijn uitermate geschikt voor bekleding van bedrijfsgevels en agrarische schuren en stallen. Profielplaten zijn in vrijwel elke kleur leverbaar. Afhankelijk van het type coating kan de garantie van gevelplaten oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gevelprofielplaten worden gemaakt van staal en zijn in grote lengtes leverbaar. Zo kan ook uw gebouw naadloos gemonteerd worden. 

 

Alle soorten en maten

Ontdek de unieke visuele en functionele eigenschappen van de gevelprofielen. Verschillende golfplaten, trapeziumplaten, en binnendozen zijn verkrijgbaar in diverse coatings, kleuren en diktes. Bij de bestelling kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter doorgeven! Bekijk de productspecificaties voor de gedetailleerde informatie. 

 

Persoonlijk advies

We begrijpen wat uw uitdaging is, omdat we net als u professionals zijn in ons vak. De meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders. Dat hebben we in de afgelopen jaren vaak gezien. We vinden het fantastisch als we u kunnen helpen bij een goede keuze voor uw wand- of geveloplossing.

Bent u op zoek naar iets specifieks dat niet op de website staat? Of wilt u doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel direct een van onze adviseurs, samen nemen we de verschillende opties door!