Wilt u onze warmdakprofielen opnemen in uw virtuele model? Maak dan gebruik van onze 3D-producttekeningen. Deze stellen wij kosteloos beschikbaar en kunt u downloaden via onze website.
 

Kostenbesparend 
“Delft Profielen is een groot voorstander van het gebruik van BIM door alle betrokken partijen want virtueel bouwen bespaart tijd, voorkomt fouten én dus kosten. Samen maken we efficiënte en kwalitatief hoogwaardige bouw mogelijk” vertelt Peter Colijn, directeur van Delft Profielen.

 

Klantgericht
“Door de technische specificaties en 3D-modellen van onze warmdakprofielen kosteloos beschikbaar te stellen voorzien wij in de behoefte van constructeurs, architecten en aannemers. Klantgerichtheid is een van onze kernwaarden” vult Colijn aan.

 

Over BIM
BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model en is een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk. Alle betrokken partijen kunnen hun informatie toevoegen aan het model, zo ontstaat een virtuele versie van het bouwwerk. Er zijn verschillende softwarepakketten waarmee de gebruiker met behulp van bestaande BIM-modellen virtueel kan bouwen. 

 

Ook virtueel bouwen met onze producttekeningen?
Hieronder vindt u onze producttekeningen in BIM-formaat. Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Download producttekeningen

Delft Profielen BIM