Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand 206 op de beurs Bouw Compleet, dé ontmoetingsplek waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Deze vakbeurs vindt plaats van 9 tot en met 11 oktober a.s. in de Evenementenhal Hardenberg. 

 

Beursactie
Op de dakpanplaten (hét profiel met de traditionele ‘looks’ van dakpannen) en de rabatplaten ontvangt u tijdens Bouw Compleet een extra beurskorting. Bij de rabatplaten heeft u de keuze uit twee kleuren en bij de dakpanplaten zelfs de keuze uit vier kleuren.

 

Vlot en gratis toegang
Vermijd lange rijen bij de ingang en ontvang via ons uw gratis toegang. Vraag de registratiecode aan bij Marieke via marieke@delftprofielen.nl
 

Wanneer en waar
Van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 in de Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 in Hardenberg. De beurs is geopend van 13.00 – 21.00 uur. U vindt Delft Profielen op stand 206.

 

Over Bouw Compleet
Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen en versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied.

 

Graag tot dan!

 

Emile van Hout, Gerard Rutten en Paul IJpelaar