Welke dakbeplating is het best passend bij mijn project? Is het mogelijk om een traditionele uitstraling te combineren met alle gemakken van deze tijd en kan ik mijn bestaande panlatten hergebruiken? Bij Delft Profielen helpen wij u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Naast de vertrouwde golfprofilering en bijvoorbeeld het trapeziumprofiel kunt u ook voor dakpanplaten bij ons terecht.

 

Dakpanplaten hebben de uitstraling van een traditionele dakpan en toch de gemakken van een profielplaat. Denk dan bijvoorbeeld aan het lichte gewicht, de stormbestendigheid, het eenvoudig monteren en de langere levensduur. Het is dan ook deze opmerkelijk lange levensduur, die onze stalen dakpanplaat onderscheidt van andere vormen van dakbedekking.

 

Diverse coatings en kleuren

De platen zijn zowel geschikt voor bedrijfsgebouwen als voor agrarische gebouwen. Een dak van dakpanplaten is 100 procent waterdicht en wordt gemakkelijk gemonteerd op bestaande panlatten. Bovendien hebben we een tweetal coatings op voorraad (HPS Ultra 200μm en 35μm Granite Deep Mat), die beide leverbaar zijn in diverse kleuren. Zo is de HPS Ultra 200μm leverbaar in Terracotta, Juniper Green, Black, Black Mat, 7016, 7016 mat en is de Granite Deep Mat beschikbaar in de kleuren RAL 9005 en 8004.
 

 Productie op maat

Bij Delft Profielen produceren we onze dakpanplaten volgens de laatste normen voor veiligheid, duurzaamheid en efficiency. Wij leveren enkel maatwerk, waardoor panlengtes van zowel 325mm en 350mm mogelijk zijn. Dat geldt overigens ook voor de lengtes van de dakpanplaten, deze zijn beschikbaar van 800 tot en met 6.000 mm. De prijs van dakpanplaten wordt berekend aan de hand van het aantal vierkante meter, de coating en de lengtes van de platen. We produceren alle bestellingen op maat en in eigen beheer, waardoor we veelal binnen een week kunnen leveren. Indien gewenst leveren wij de op maat gemaakte dakpanplaten op de afgesproken tijd op locatie.

 

Heeft u een project waarbij onze dakpanplaat een mooie oplossing zou zijn?

We nemen graag de mogelijkheden met u door. Neemt u daarom gerust contact op met Paul via info@delftprofielen.nl of 0416-567411.