Met veel trots introduceren wij ons nieuwe logo met pay-off! Deze hebben wij ontwikkeld om nog duidelijker te communiceren waar wij als Delft Profielen voor staan.

 

Delft Profielen – Passie voor uw profiel

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze collega’s passie voor het vak hebben. Passie voor het vak is wat nodig is om voor het beste resultaat te gaan. Ons team is enthousiast en gemotiveerd, en we willen dat u dit merkt als klant. Het draait bij Delft Profielen dan ook om de service voor onze klanten. We zijn uw betrouwbare partner in profielen en we ondersteunen graag met maatwerk en advies. 

 

Werkwijze

Service bieden waar u mee verder kunt, dat is wat u als onze klant verdient. We gaan graag voor duurzame samenwerkingen binnen ons bedrijf en daarbuiten. Met deze instelling produceren wij profielen voor daken, gevels en vloeren. Dit alles doen we op maat. Want we weten uit ervaring dat iedere klant een ander profiel heeft, met andere wensen en behoeften. Daarom: “passie voor uw profiel”!

 

Diensten

Bij Delft Profielen kunt u terecht voor profielen voor daken, gevels en vloeren. We leveren maatwerk en denken graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor vlakke platen uit onze eigen productie, zetwerk, coilverkoop, profileren en perforeren. Wilt u meer informatie over de diensten die Delft Profielen levert? Kijk dan op www.delftprofielen.nl/diensten!