De Granite® kleuren van ArcelorMittal zijn een streling voor het oog, het is dan ook best lastig om een keuze te maken. Om u hierbij te helpen hebben wij, in samenwerking met ArcelorMittal, een handige kleurenkaart samengesteld. ​We zijn tot een selectie gekomen die voor elk wat wils biedt. Uiteraard is kiezen uit het complete gamma aan kleuren ook mogelijk.

 

Granite® is ontwikkeld om de tand des tijds te weerstaan. Ook in de koudste of de meest zonovergoten landen. In sommige gevallen garandeert ArcelorMittal het behoud van kleurstabiliteit en kwaliteit zelfs tot 35 jaar lang!

 

Handzaam en beknopt

Coen van Gorp, accountmanager bij ArcelorMittal vertelt “Als ArcelorMittal staan wij open voor co-marketing om samen producten onder de aandacht te brengen. Die samenwerking zoeken wij en is prima uit de verf gekomen met Delft Profielen. Deze kleurenkaart zal de interesse hebben van architect tot aannemer. Een architect zal voornamelijk kijken naar de kleuren en profielen en een aannemer naar beschikbaarheid van materiaal en de verwerkbaarheid. Vastgoedeigenaren zijn juist vaak geïnteresseerd in de garantie. Al deze informatie is beknopt terug te vinden in dit handzaam document.”

 

Synergie

“Wij vinden het fijn om op deze manier met klanten te kunnen samenwerken. In de waan van de dag spreekt men over prijzen en levertijden en wordt er voorbijgegaan aan kansen om synergie te bewerkstelligen. Op deze manier kunnen we elkaar helpen en motiveren om een structurele samenwerking aan te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat de klanten van Delft Profielen daar ook weer profijt van hebben omdat ook zij ArcelorMittal achter hun product hebben staan met de daarbijbehorende reikwijdte, development, schaalvoordelen en productportfolio. Deze samenwerking komt positief uit voor alle partijen, want hierdoor doen eindgebruikers zaken met Delft Profielen én ArcelorMittal. Wij kunnen onmogelijk een relatie met alle afnemers onderhouden en dit is een manier om hen toch te bedienen en bereiken.”

Inspiratie en advies

“Ondanks dat kleuren kunnen afwijken, op papier komt een kleur natuurlijk anders voor dan op staal, geeft de kleurenkaart een goede indruk. Het vergemakkelijkt ook de keuze voor monsterplaatjes” vult Van Gorp aan.

 

Staalmonster aanvragen?

Een telefoontje of e-mail volstaat om een staalmonster aan te vragen, we sturen u deze graag toe. Op de website van ArcelorMittal vindt u alle brochures en technische fiches. Wilt u de kleurenkaart in de bus ontvangen? Stuur ons een e-mail of bel naar +31(0)416 567 411.

 

Over ArcelorMittal

ArcelorMittal is ’s werelds meest toonaangevende producent van voorgelakte staalsoorten die voldoen aan de hoogste bouwtechnische eisen op het gebied van milieu, prestaties en esthetiek. Voorgelakt staal produceren zij in een continu productieproces met het aanbrengen van verfbekleding op bandstaal om het vervolgens op een coil (rol) te zetten. Dit bandbekleden van staalrollen heet dan ook ‘coil coating’. Het is een zeer efficiënt proces dat zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige, uniforme en reproduceerbare oppervlakafwerking.