Delft Profielen produceert profielplaten voor daken en gevels. Dat is waarschijnlijk geen verrassing voor je. Maar heb je ook al ontdekt dat tientallen professionele bouwers, montagebedrijven, constructeurs en engineers ons blind vertrouwen? Voor ieder project vinden we samen de juiste oplossing. Ook zakendoen met Delft Profielen? Ontmoet jouw adviseur!

 

Kwaliteitsrichtlijn MDG

Delft Profielen is lid van MDG, de branchevereniging voor leveranciers van metalen dak- en gevelbeplating. Bij dit lidmaatschap hoort een bindende kwaliteitsrichtlijn. Hierin is vastgelegd dat we alleen topkwaliteit producten afleveren. Duidelijk toch?

 

Duurzaamheid en certificate

De productieomgeving van Delft Profielen is ingericht met de meest geavanceerde en energiezuinige machines. Ook het bedrijfsgebouw heeft de hoogste normering. Je kunt het verifiëren via de certificaten: Delft Profielen heeft de certificaten ISO 9001:2008, NEN-EN-ISO14001 en het Conformiteitscertificaat volgens de NEN-EN 1090-1:2009+A1:2011. Kortom: Delft Profielen is jouw betrouwbare partner die levert volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Lees het artikel uit de BIK over Delft Profielen.

Volg de laatste ontwikkelingen op onze Linkedin pagina:
 Delft Profielen 

 

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Natuurlijk! Want je doet alleen zaken met betrouwbare partners. De adviseurs van Delft Profielen zijn experts. Ze begrijpen wat je nodig hebt voor het slagen van jouw project. Tijdens het proces heb je één aanspreekpunt. We vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen.

SNEL SCHAKELEN

Reken maar, snelle levering en korte lijnen. Ons kantoor zit direct aan de productie. Terwijl we met jou aan de telefoon zitten, spreken we de mogelijkheden door met onze productieafdeling. Ook voor complexe vragen is dit een groot voordeel. Wij gaan voor een orderdoorlooptijd van één werkweek.

Klant = koning

We zijn niet alleen de leverancier van je beplating. We denken mee over het complete traject. In veel gevallen komen we persoonlijk kijken bij jouw project. Zo weten we zeker dat onze samenwerking meer dan soepel verloopt. Van eerste contact tot oplevering willen wij maar één ding: dat je snel weer zaken met ons doet.