Een sandwichpaneel is een paneel dat bestaat uit 3 lagen. Een kern van isolerend materiaal met aan elke zijde een dunne laag van geprofileerd staal die eraan verlijmd is. Sandwichpanelen zijn ideaal voor veel bouwprojecten door de grote sterkte, het lage gewicht en de hoge isolatiewaarde. Omdat je met de panelen eenvoudig en snel een gebouw wind- en waterdicht maakt, maken bouwbedrijven, architecten en montagebedrijven graag gebruik van sandwichpanelen.
Sandwichpanelen kopen kan ook bij Delft profielen. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad. Snel sandwichpanelen nodig? Wij kunnen snel schakelen. Neem contact op!

 

Sandwichpanelen voor dak en gevel

Sandwichpanelen zijn onder te verdelen in soorten voor dak en wand. Sandwichpanelen die gemonteerd worden op de gevel zijn in heel veel varianten te verkrijgen. Iedere gevel is uniek te maken met combinaties van kleur en profilering. Bij ons is de klant koning!
De isolatiewaarde van sandwichpanelen is ook van belang voor dak en wand. Kies daarom voor het juiste paneel wat past bij uw toepassing. Neem hier contact op voor advies.
 

Sandwichpanelen prijs

De prijs van sandwichpanelen wordt bepaald door diverse factoren. Het aantal meters, de dikte van de paneel, de profilering, de coating en de benodigde lengte per paneel. Onze medewerkers helpen u graag verder met het kiezen van de juiste paneel.
Wilt u direct de prijs per m2 van sandwichpanelen weten? Bij ons altijd korte lijnen! Neem hier contact op voor een snelle offerte!