Voor het aanbrengen van verdiepingen zijn onze vloerprofielen perfect. De bouweisen die aan een vloer worden gesteld, zijn afhankelijk van het type gebruik. Delft Profielen maakt veel gebruik van de staalplaatbetonvloer. Dit systeem bestaat uit een stalen vloerprofiel, welke dient als verloren bekisting waarop het beton gestort wordt. Het is een veelzijdige oplossing die veel verschillende mogelijkheden biedt.

 

Belastbaarheid

Een vloer heeft primair een dragende functie. De vloer draagt de binnenmuren, de vloerafwerking en andere permanente belastingen. De bruikbaarheid van de vloer wordt daarbij beïnvloed door verschillende variabelen, zoals trapgaten, luchtkanalen en leidingen door de vloer. Delft Profielen heeft jarenlange ervaring met het doorrekenen van deze constructies. Wilt u weten wat de toepassingen van een staalplaatbetonvloer voor uw bouwproject zijn? Bel ons vandaag nog!

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

We willen uw vraagstuk goed begrijpen. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Want de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders.

 

Bent u op zoek naar iets specifieks dat niet op de website staat? Of wilt u doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Bel direct een van onze adviseurs, samen nemen we de mogelijkheden door.  

Vloerprofielen