Voor het aanbrengen van verdiepingen, zijn onze vloerprofielen perfect. De bouweisen die aan een vloer worden gesteld, zijn afhankelijk van het type gebruik. Delft profielen maakt veel gebruik van de staalplaatbetonvloer. Dit systeem bestaat uit een stalen vloerprofiel, welke dient als verloren bekisting waarop het beton gestort wordt. Het is een veelzijdige oplossing die veel verschillende mogelijkheden biedt.

 

Belastbaarheid

Een vloer heeft primair een dragende functie. De vloer draagt de binnenmuren, de vloerafwerking en andere permanente belastingen. De bruikbaarheid van de vloer wordt daarbij beïnvloed door verschillende variabelen, zoals trapgaten, luchtkanalen en leidingen door de vloer. Delft profielen heeft jarenlange ervaring met het doorrekenen van deze constructies. Wil je weten wat de toepassingen van een staalplaatbetonvloer voor jouw bouwproject zijn? Bel ons vandaag nog!

 

Waarmee kunnen we je helpen?

We willen jouw vraagstuk goed begrijpen. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Want de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders.

 

Ben je op zoek naar iets specifieks dat niet op de site staat? Of wil je doorpraten over een passende dak-, gevel- of vloeroplossing? Neem contact op en je krijgt direct een vaste contactpersoon om je project te bespreken.