Delft Profielen x Klikzink

 

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met het bedrijf Klikzink. KlikZink is een nieuw bekledingsmateriaal van staal, wat zowel op het dak als op de gevel kan worden toegepast en waarvan het uiterlijk identiek is aan die van klassieke zinken fels daken en gevels. De felsplaten van KlikZink worden bij ons in de fabriek geproduceerd. Door in het productieproces gebruik te maken van de nieuwste geavanceerde machines, welke tijdens het walsen zorg dragen voor een uiterst strakke en perfect lijkende staande fels, is KlikZink in staat een hoogwaardig en duurzaam kwaliteitsproduct te produceren met superieure eigenschappen.

 

De exclusieve haaks staande fels geeft KlikZink een natuurlijke uitstraling. Het tijdloze design past bij monumenten én bij moderne architectuur. Veel architecten hebben KlikZink gekwalificeerd als het beste alternatief voor zinken fels-daken en gevels.

 

Orders & offerteaanvragen

Gelieve alle orders en offerteaanvragen door te zetten naar KlikZink. In de kolom rechts op de pagina zijn de contact buttons weergeven. 

 

GreenCoat® Pural BT

GreenCoat is ontwikkeld om gebouwen te voorzien van een onder alle weersomstandigheden duurzame en kleurvast afwerking. GreenCoat is de SSAB merknaam voor innovatief, milieubewust voorgelakt staal voor de bouwindustrie en andere sectoren.


De felsplaten die Delft Profielen produceert voor KlikZink worden uitgevoerd met GreenCoat. De onderstaande drie kleuren zijn beschikbaar.

 

Nordic Night Black

 

Slate Grey

 

Metallic Dark Silver

Felsplaten